Some News About Andrei

Kerstconcert met Andrei Lugovski

Op dinsdag 11 december verwachten we opnieuw een topper in het Grand Café TV OOST. Deze keer zorgt de getalenteerde Andrei Lugovski voor een kerstconcert bij TV OOST. Jij kan erbij zijn! Bestel nu je GRATIS TICKETS!

Met zijn diamanten stem verraste Andrei Lugovski vriend en vijand door derde te eindigen in de Idool finale van 2007. Ondertussen verschenen al drie albums waarvan ‘Incanto’, Andreis derde langspeler, begin mei meteen hoog de h itlijsten in schoot. Hoewel hij Wit-Russische roots heeft en in België woont, heeft hij een repertoire vol onverwoestbare Italiaanse klassiekers. Denk maar aan zijn hitsingle ‘Il mondo’.

Met de eindejaarsperiode in het vooruitzicht, brengt Andrei een Xmas Box uit. Deze komt hij graag aan jullie voorstellen! De uitzending is voorzien op zondag 23 december. Maar jij kan de opnames bijwonen! Bestel snel je tickets, want vol = vol! andrei lugowskij

Will Tura gaf Andrei opnieuw muzikale hoop

De Oostendse bariton Andrei Lugovski heeft een duet opgenomen met de levende legende Will Tura.

Ondanks de generatiekloof komen Andrei en Will goed overeen.

De 29-jarige klassieke zanger kijkt enorm op naar Tura en het is voor hem een hele eer dat hij met de "Keizer van het Vlaamse lied" een duet mocht opnemen.

Artiesten als Will Tura hoeven natuurlijk geen verdere introductie.

Hij heeft net een nieuwe single opgenomen met de toepasselijke titel “Winter”.

Het is weer een integer, meeslepend nummer zoals we dat van hem gewoon zijn.

Hij kijkt andermaal terug op wat geweest is en op wat nog komen gaat.

Het nummer is samen met de bonustrack downloadbaar via iTunes en wordt ook uitgebracht als fysieke single.

Die bonustrack is een prachtig duet met Andrei Lugovski die de afgelopen maanden regelmatig als gast optrad op verschillende Tura concerten.

Ze brengen in een mix van Nederlands en Russisch het intense nummer “Alleen gaan”.

Het is een vertaling en nieuwe bewerking van de klassieker “My way” van Frank Sinatra. De nieuwe single is vanaf 7 december verkrijgbaar bij “Free Record Shop”.

Video

Andrei Lugovski in concert in Limburghal op 1 februari 2013

Op 1 februari 2013 vanaf 20u is Andrei Lugovski te gast in de Limburghal in Genk voor een concert, met in het voorprogramma Freddy Bierset in een promotie van TVL.

Helaas geen Grenslandhallencomplex voor Lugovski, die veel positieve kritiek kreeg op Rimpelrock 2011, maar wel de Limburghal.

Daar kunnen de bezoekers die met de wagen komen, tenminste nog gratis parkeren en valt de kostprijs mee.

Sinds dat de Limburghal in handen is van het stadsbestuur van Genk, lijkt het erop dat de evenementenhal erg hip is geworden bij organisatoren van concerten en beurzen tegenover de Grenslandhallen.

Tickets bij Sherpa op 070/25 20 20

Andrei Lugovski uit Oostende op tournee met Richard Clayderman

Oostende - Zanger Andrei Lugovski uit Oostende heeft zijn derde album 'Incanto' uit, waarop zelfs een duet prijkt met Richard Clayderman. In oktober en november tourt Andrei met Richard doorheen Duitsland.

Een van de nummers op de nieuwe plaat is Caruso, een duet met Richard Clayderman. "Dit liedje kende ik al uit mijn periode dat ik in Wit-Rusland verbleef", aldus Andrei. "Toen mijn manager Gino zei dat ik Caruso mocht opnemen met Richard Clayderman, zat ik wel met schrik. We namen enkele demo's op en stuurde die naar het management van Richard. Hij was heel tevreden, waarna de opnames heel snel gebeurden. Op vrijdag 29 juni zitten we samen in een show van Vlaanderen Muziekland te Ieper. In oktober en november ga ik – samen met Richard – touren in Duitsland. Ik begin nu al te zweten wanneer ik eraan denk!"

(PADI)

Rimpelrock 11 Augustus 2012!!!

De affiche voor Rimpelrock 2012 is klaar! We wisten al dat de elfde editie geweldig gaat worden met de komst van Marco Borsato, Tom Jones, Will Tura en Christoff & Vrienden, maar doen daar vandaag nog een heerlijk schepje bovenop! Zo verwelkomen we op 11 augustus ook The Hollies, Andrei Lugovski, Luc Steeno en FeSteyn.

Met zijn diamanten stem verraste Andrei Lugovski vriend en vijand door derde te eindigen in de Idool finale van 2007. Ondertussen verschenen al drie albums waarvan 'Incanto', Andreis derde langspeler, begin mei meteen hoog de hitlijsten in schoot. Hoewel hij Wit-Russische roots heeft en in België woont, heeft hij een repertoire vol onverwoestbare Italiaanse klassiekers. Denk maar aan zijn hitsingle 'Il mondo'. Laat je op Rimpelrock betoveren door zijn uniek stemgeluid!

Will Tura op 2 juni 2012 in Kursaal Oostende

Op zaterdag 2 juni 2012 brengt WILL TURA een subliem concert in het Kursaal te Oostende met zijn eigen Tura-band uitgebreid met de blazers "The Heavy Horns". Om het geheel nog wat meer kleur te geven is er het gastoptreden van ANDREI LUGOVSKI. De bariton uit Oostende heeft heel wat wind in de zeilen en raast als een komeet door de hitlijsten. In dit concert worden alle registers opengetrokken en komen alle hits van Will aan bod. In duet met Andreï zorgt Will Tura voor een onvergetelijk en uniek concert. Met zijn repertoire van licht klassieke en populaire muziek weet Andreï alle harten te beroeren en samen met Vlaanderens nr. 1 wordt dit een schitterende avond.. Een organisatie van Niko Geldhof & vzw Hazegras in samenwerking met concertevents uit Brugge.

Watch "My Way" Video

Mei 2012

Na zijn finaleplaats in Idool 2007 (Andrei werd 3de) bouwde de uiterst getalenteerde bariton Andrei Lugovski gestaag, maar weldoordacht en zelfverzekerd, aan zijn carrière. In november 2009 bracht hij zijn debuutalbum "My World" op de markt. Met dit album stond hij 7 weken in de top 20 van de Ultratop albumchart en tot op heden gingen er van "My World" al meer dan 14.000!! ex. over de toonbank. Eind november 2010 volgde zijn 2de album "Passione". Met "Passione" stond Andrei 18 weken genoteerd in de Ultratop albumlijst, waarvan 5 weken in de Top 10!! en ook met dit album rondde hij de GOUDEN kaap van 10.000 verkochte ex. (12.000). Ruim 26.000 verkochte ex. dus van zijn eerste 2 CD's, voorwaar een aardig visitekaartje. Nu heeft Andrei Lugovski zijn 3de album klaar – "Incanto", en met dit album bewandelt hij verder het succesvolle pad dat hij ingeslagen was met "Passione". Melodieuze (voornamelijk) Italiaanse classics waarin het krachtige, maar tegelijkertijd ook emotievolle stemgeluid van Andrei volledig tot zijn recht komt. "O Sole Mio", "Caruso" (met Richard Clayderman!!), "Un Nuovo Giorno", "Funiculi Funicula" en het aanstekelijke "Cielito Lindo", het zijn maar enkele van de pareltjes op het nieuwe album. "Incanto" van Andrei Lugovski, een prachtig nieuw album van een onwaarschijnlijk talent! Nu overal verkrijgbaar.

18 Januari 2012

Op woensdag 18 januari brachten Christoff & Andrei Lugovski tijdens de eerste editie van de 'anne's Vlaamse Muziek Awards', het beklijvende duet "Een Verloren Hart / Perdere L'amore". Het werd één van de absolute hoogtepunten van een zeer geslaagde avond en de reacties van genodigden en publiek waren dan ook unaniem lovend. Dit schitterende duet, dat ook op het laatste album van Christoff – "Christoff & Vrienden" terug te vinden is, is sinds vandaag ook als single te koop via iTunes